eLearning, Webinar en Blended

Print Friendly

De Web Infra Academy biedt webinars, eLearning modules, klassikale trainingen en  Blended learning.

Het verschil tussen eLearning en een webinar is dat eLearning niet interactief is en een webinar wel. Een eLearning module bestaat uit een aantal filmpjes en vragen, die op ieder tijdstip en op iedere locatie (met uw telefoon, tablet of laptop) gevolgd kan worden. Tijdens een webinar bent u live verbonden met de docent met uw browser (Edge, Chrome etc.) en een tool als Zoom of Skype. Deze tools kunt u gratis downloaden. Blended wil zeggen een combinatie van b.v. een eLearning module en een Zoom/Skype sessie of klassikale sessie.

1. Webinar

Alle trainingen zijn beschikbaar als webinar: online, interactief, met Zoom of Skype. U bent live verbonden met de docent die de training presenteert via Skype of Zoom.

De data van onze webinars kunt u vinden op de desbetreffende webpagina:

Webinar IT Essentials

2. eLearning

Dit zijn een ruim aantal korte filmpjes (met opgaven) die u via ons platform aangeboden krijgt. Er is een App beschikbaar zodat u op ieder device (telefoon of tablet) de training kunt volgen. Dit is niet interactief: u kunt op ieder moment, wanneer het u uitkomt, beginnen of de training voortzetten. U ontvangt een soft copy van de slides en andere relevante informatie.

De IT essentials training (voor niet IT’ers) is vanaf nu beschikbaar als eLearning module.

De eLearning modules worden aangeboden op een state of the art Learning Management System (LMS), het platform aNewSpring.

Ons E-Learning platform is zeer gebruikersvriendelijk en biedt ondersteuning voor:

  • multi-device: er is een App beschikbaar voor iOS en Android
  • Integratie met het intranet van bedrijven (met eigen look en feel)
  • Interactie tussen de deelnemers
  • verschillende vraagvormen
  • online beschikbare certificaten

Blended Learning

De online trainingen kunnen gecombineerd worden met een klassikale sessie of een Zoom, Skype of Microsoft Teams meeting. Neem contact met ons op voor meer informatie.