Over ons

De Web Infra Academy (voorheen Celtic IT) is een klein bedrijf dat zich van oorsprong bezig houdt met consultancy in de IT sector, aan bedrijven als ING (Amsterdam), KLM (Schiphol), RBS (Edinburgh), IBM (Amsterdam), BNP Paribas (Brussels), Nationale Nederlanden etc.

Parallel aan de consultancy werkzaamheden werd in 1996 begonnen met het leveren van cursussen voor Vendors als IBM.

Gedreven vanuit de vraag van klanten is een specialisatie gegroeid voor het leveren van maatwerk cursussen en is de Web Infra Academy opgericht door Marcel Punselie.

In de loop der jaren heeft de Web Infra Academy een uitgebreid netwerk van IT professionals opgebouwd, stuk voor stuk experts in hun vakgebied.

De Web Infra Academy levert cursussen over de hele wereld, maar hoofdzakelijk in Nederland, Groot-Brittannië, België en Scandinavië.

De Web Infra Academy is een geregistreerde trainings provider in het “Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs” (CRKBO).

Disclaimers

TIBCO® Software Inc. en TIBCO Software zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van TIBCO Software Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

IBM®, de IBM logo, en ibm.com zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van International Business Machines Corporation  in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Algemene voorwaarden

Download hier de Algemene voorwaarden Web Infra Academy .