eLearning EXIN AI Essentials

Print Friendly

De inhoud van deze eLearning EXIN AI Essentials is gelijk aan de klassikale training. Klik hier om direct naar onze eLearning omgeving te gaan. Klik hier om de agenda op YouTube te bekijken.

Dit is een eLearning module die bestaat uit een serie filmpjes (ieder max. 10 minuten) en optionele vragen: u kunt studeren waar u wilt, wanneer u wilt. Er is een App beschikbaar voor uw telefoon of tablet of laptop. De eLearning modules van de Web Infra Academy draaien op een state of the art learn Management System(LMS). U ontvangt een soft copy van het gebruikte materiaal (inclusief links).

Deze EXIN AI Essentials training is inclusief het Exin examen dat u, bij succesvol afleggen, erkent met het internationaal erkende BCS AI Essentials Syllabus.

EXIN Artificial Intelligence Essentials

Kunstmatige Intelligentie/Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning zijn misschien wel de meest spannende en innovatieve ontwikkelingen van het moment. U heeft dagelijks te maken met AI, misschien zonder dat u het weet. AI  kan de kwaliteit van ons leven verbeteren: het saaie en gevaarlijke werk uit handen nemen, maar het betekent ook een verbetering van de gezondheidszorg (denk aan een App zoals SkinVision).  AI is een disruptive innovation die u kan helpen met het nemen van beslissingen, het voorspellen van de markt of het voorspellen van het gedrag van uw klant. AI is al onmisbaar in cybersecurity voor het detecteren van afwijkend gedrag (anomalie detectie).

Maar AI brengt ook risico’s met zich mee, voor privacy, voor de werkgelegenheid maar denk ook aan autonome wapensystemen als drones.

In deze EXIN AI Essentials training leert u de basis beginselen van AI en Machine Learning. Hoe kunt u AI en Machine Learning veilig en betrouwbaar inzetten? Hoe kunt u u voorbereiden op deze revolutie in de relatie tussen mens en machine? Waarom is juist nu het moment om te beginnen met AI en Machine Learning?

U leert de basistechnieken van Deep learning (ANN, Artifical Neural Networks), chatbots (NLP, Natural Language processing) en technieken om voorspellingen te doen aan de hand van data (classificatie en regressie), technieken om afwijkingen te constateren in data. De basis beginselen van data (science) komen natuurlijk ook aan bod. We leggen u uit wat de meest populaire tools zijn, zoals autoML tools. Hoe begint u een AI project, wat zijn de uitdagingen, hoe kunt u de risico’s mitigeren?

Als u op de onderstaande foto klikt, ziet u op YouTube wat voorbeelden van AI en Machine Learning uit onze training (uit de eLearning):

eLearning EXIN AI Essentials
eLearning EXIN AI Essentials: voorbeelden

Ervaringen deelnemers

Lees enkele ervaringen van deelnemers van onze trainingen op de website van Springest.

Prijs

De Web Infra Academy hanteert twee prijsmodellen: per student en per training. Voor meer informatie of een offerte, kunt u contact met ons opnemen met het formulier onderaan deze pagina.

Deze training wordt zowel klassikaal als virtueel (met Zoom of Teams) aangeboden. De eLearning module van deze training is naar verwachting eind oktober 2021 beschikbaar.

 • Klassikaal en virtueel:               649,00 Euro per student (ex. BTW, locatie Amsterdam of via Zoom/Teams, inclusief toegang tot onze eLearning)
 • eLearning                                     395,00

Voorkennis

 • Geen.

Doelgroep

Iedereen die meer wil weten van AI en Machine Learning.

Agenda eLearning EXIN AI Essentials

 • Wat is AI en Machine Learning?
 • Praktijkvoorbeelden van AI en Machine Learning
 • Geschiedenis van AI en Machine Learning
 • Terminologie AI en Machine Learning (Deep learning, General AI, Narrow AI, Singularity etc. etc)
 • Waarom juist nu: de 7 “key enablers”
 • De relatie tussen Big Data, IoT en AI/Machine Learning
 • Basiskennis Data Science
 • De potentie van AI en Machine Learning
 • Basistechnieken voor Machine Learning (supervised, unsupervised, reinforcement learning etc.)
 • Deep Learning, Artificial Neural Networks, classificatie, regressie, Natural Language Processing (NLP)
 • Wat zijn de meest populaire algoritmes en hoe kan ik deze evalueren en tunen?
 • Welke tools zijn beschikbaar en wat is autoML?
 • Uitdagingen, risico’s en ethiek van AI en Machine Learning
 • Hoe kan ik Machine Learning (agile) toepassen in mijn organisatie
 • Resources for learning

Als u vragen heeft over/of geïnteresseerd bent in deze cursus, kunt u contact met ons opnemen met onderstaand formulier:

Uw naam (verplicht)

Uw emailadres (verplicht)

Uw telefoon nummer (optioneel)

Uw bericht