Het team

Print Friendly, PDF & Email

Ons vaste team bestaat uit 3 personen, ieder met een unieke achtergrond en kennisgebied.

Marcel Punselie

Marcel Punselie

Ik woon in het prachtige Oudendijk (Noord-Holland) en ben getrouwd met Annette. Ik werk ruim 25 jaar in de IT.

Ooit begonnen als (Cobol – Java) ontwikkelaar. Later heb ik me ontwikkeld als  middleware en infrastructuur specialist. Inmiddels ben ik ruim 10 jaar werkzaam als Solution architect. Vanaf 2005 geef ik, naast mijn consultancy werk, trainingen. Aanvankelijk voor de grote leveranciers zoals IBM, maar ik ben al snel begonnen met het ontwikkelen van eigen trainingen die juist een overview willen bieden van verschillende technologieën, van verschillende leveranciers. In 2007 heb ik mijn eigen trainingsbedrijf opgericht: de Web Infra Academy.

: https://www.linkedin.com/in/celtic/

Roland Mammen

Roland Mammen

Ik werk een jaar of 20 in de IT en in die periode heb ik verschillende technische rollen vervuld.

De laatste 10 jaar ben ik vooral als Solution Architect werkzaam bij de wat grotere internationale bedrijven. Ik bevind me graag op het snijvlak tussen de business en IT.

Dagelijks heb ik te maken met recente ontwikkelingen zoals Public Cloud, Micro Services en Cyber Security trends. Echter ik ervaar ook dat niet alles “über-hip” en Open Source is, de legacy IT blijft voorlopig relevant.

Naast deze consultancy werkzaamheden geef ik IT trainingen. Hierbij staat de link naar de praktijk voor mij centraal.

Verder ben ik een fan van technologie en van het uitvogelen waarom dingen werken zoals ze werken.

: https://www.linkedin.com/in/roland-mammen/

Martijn Cruyff

Martijn Cruyff

Ik woon in Purmerend, ben getrouwd met Linda en samen hebben wij twee prachtige dochters, Amber en Jade. Mijn doel in het leven is; zoveel mogelijk leren, mooie dingen maken en delen met anderen.

Mijn interesses zijn breed; van technologie tot filosofie en alles wat daartussen zit. Deze kennis combineer ik met mijn jarenlange ervaring in IT, management en personal coaching om training, coaching en advies diensten te leveren bij bedrijven in verschillende sectoren. Mijn voornaamste kracht is om de theorie ‘volgens het boekje’ te vertalen naar de unieke situaties die zich bij klanten voordoen. Op deze manier help ik mensen gelukkiger te worden en organisaties wendbaarder.

: https://www.linkedin.com/in/martijncruyff/