Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML)

Print Friendly, PDF & Email

Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning (ML) zijn uitstekende voorbeelden van disruptive innovationInnovatie is de drijfveer voor een succesvolle onderneming.

AI en ML zijn toepasbaar in bijna iedere organisatie. De tijd dat enorme investeringen nodig waren om te beginnen met een AI / ML project is voorbij. Maar er bestaat een hardnekkig idee dat AI en ML alleen uitgevoerd kan worden met experts van Harvard en dat er aanzienlijke investeringennodig zijn: in kennis, in hardware en in software.

Met de opkomst van AI first bedrijven als Google, AWS en Azure die kant en klare ML modellen en tools aanbieden, en de toename van slimme, AI enabled edge devices zal de vraag naar AI en ML trainingen alleen maar toenemen.

De Web Infra Academy biedt verschillende AI en ML trainingen:

De Web Infra Academy is een deelnemer van NL AI Coalitie. De NL AIC is een publiek-privaat samenwerkingsverband waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties zich inzetten om AI-ontwikkelingen in Nederland te versnellen.